Over Aravinda

In deze snelle tijd voelen veel mensen een toenemende behoefte aan verdieping en ontspanning. Het concept van Aravinda sluit hier uitstekend op aan. Alles draait bij Aravinda om GUNNEN, GEVEN, DELEN, LIEFDE, RESPECT en EERLIJKHEID.

Aravinda betekent “lotusbloem” in het Sanskriet. De lotusbloem komt tot bloei onder moeilijke omstandigheden en toont daarin haar schoonheid. Voor velen is dit een herkenbaar beeld wanneer wordt gekeken naar het leven tot nu toe. Vandaar dat de lotusbloem symbool staat voor Aravinda. Mensen leren hier met en van elkaar door zich te ontwikkelen in de spiritualiteit en persoonlijkheid, meer bewust te worden en samen de spiritualiteit te verkennen.

Onze activiteiten en cursussen worden begeleid door gekwalificeerde mensen. Voor deelname hieraan wordt een passende, laagdrempelige vergoeding gevraagd. Hierdoor is het voor iedereen betaalbaar en toegankelijk.

Doelstelling
De doelstelling van Stichting Aravinda is het bevorderen van de bewustwording en het ontwikkelen van spiritualiteit en persoonlijkheid in de breedste zin van het woord. Daarnaast proberen we mensen met elkaar in contact te brengen om op die manier van en met elkaar te leren.

Oprichtster Netty Meeuwisse   
“Ik heb altijd een brede interesse gehad in de spirituele wereld. Door een ernstige ziekte (alvleesklierontsteking) en daarbij een bijna-doodervaring in 2003 is mijn hele leven sterk veranderd: spiritualiteit werd mijn leven en ook mijn werk. Vanaf 2004 is mijn praktijk vanuit huis uitgegroeid tot een prachtig spiritueel centrum. Veel cursisten zijn na een intensieve opleiding inmiddels collega’s geworden. Zij hebben elk hun specifieke kwaliteiten en ondersteunen en coachen mensen nu op betrokken wijze vanuit de spiritualiteit.”